bakgrund

Feng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration Trollhättan
Feng Shui Inspiration Trollhättan Feng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration Trollhättan

Nöjda kunder

"DAGENS ROS" i tidningen TTELA

.......till Feng Shui konsult BIRGITTA ARVIDSDOTTER.
Tack vare dig har mitt boende helt förändrats till
en trivsam lägenhet att längta hem till.
Lugna harmoniska färger och mer luft finns nu runt
omkring mig sedan onödiga prylar rensats bort.
Varmt tack för all hjälp och Dina goda råd.

/ Danella

FAGERSTRAND Trollhättan

"Jag anlitade Birgitta när jag skulle flytta in i en nyproducerad 3:a på Fagerstrand i Trollhättan. Hon fick mitt fulla förtroende att inreda lägenheten från scratch, med allt vad det innebär av val av tapeter, möbler och textilier. Resultatet blev fulländat! Jag har trivts utmärkt sedan första dagen jag flyttade in och det känns som jag bor på självaste Hilton.

Birgitta har genom sin lyhörhet, skicklighet och goda smak lyckats inreda en lägenhet som är både mysig, hemtrevlig och fräck, en lägenhet helt i min smak.

Birgitta och jag har haft ett gott samarbete under hela resans gång."

/ Jan Andersson

SVENSKA MÄSSAN i Göteborg

"Tack för en fantastisk mässa och bra insats. Det var mycket uppskattat med den rådgivning som ni höll i och även de inspirerande föreläsningarna! Ser fram emot fler liknande samarbeten i framtiden."

Maria Jacobsson Event Manager
Numera Mässor AB

BOSTADS AB EIDAR, Trollhättan

"Birgitta har inrett lägenheter och föreläst om grunderna i Feng Shui i samband med Eidars Inspirationsdagar. Vi har haft stor glädje av hennes kunskaper och hon har inspirerat både personal och alla som besökte våra visningslägenheter."

Ingegerd Sjödahl
CITY TROLLHÄTTAN - Cathrine och Krister Götesson

"Vi i City Trollhättan anlitade Birgitta Andersson som föreläsare vid en sammankomst som hölls utomhus i vår vackra park mitt i stan. Det blev väldigt lyckat, fler än 200 personer kom och lyssnade och lät sig inspireras av Birgitta. På ett engagerande sätt lärde hon oss grunderna i Feng Shui."

"Fyra arbetsplatser och två rum har nu blivit fem arbetsplatser och ett rum där både tjejer o killar jobbar. Birgitta bokades in och har vid flera tillfällen gett oss råd, ideer och många bra tips på hur vi ska göra o tänka. Vi fem som "bor här", har rensat, rensat, rensat och därefter stött o blött både matta, färger, möbler och gardiner.

Idag är vi helnöjda med resultatet av vår fina arbetsplats, särskilt när vi jämför med bilder från "före" vi började. Eftersom vi jobbar mycket med support så blev den varmröda tonen som gör oss "lite mer aktiva" helt rätt! Vi bjöd in övriga på företaget till lite mingel och fick väldigt mycket beröm, så ett Stort Tack till dig Birgitta!

Annette, Susanne, Joakim, Christofer och Janne på Länsförsäkringar, Vänersborg
"Vi har sedan tre år tillbaka flyttat till lägenhet i centrala Trollhättan. Att flytta från villa till lägenhet innebär en stor förändring. I vårt fall tyckte vi att vi gallrat och sorterat bort en hel del, men ändock var det fullt överallt.

En annons i TTELA om lägenhetsvisning på temat Feng Shui gjorde att vi fick kontakt med Birgitta, som fångade vårt intresse. Hon besökte vårt hem och därmed inleddes en dialog som har gett oss många inspirerande idéer och tips om inredning. Utan att behöva detaljera kan vi med fog säga att vi tack vare Hennes insats fått ett ljust och trevligt hem som vi tycker själva."

Börje och Sylvia Johansson, Trollhättan
Bernice och Lennart Carlsson säger så här:

"Tack för proffsig och kompetent konsultation !
Under ett par trevliga timmar vägledde du oss I Feng Shuins lära på ett ödmjukt och respektfullt sätt. Med rakt, tydligt budskap och humor och utan "pekpinnar" har du fått oss att äntligen komma igång med välbehövlig uppfräschning och positiv förändring av vårt hem sedan 26 år tillbaka.

Nu rensar vi och sorterar enligt slänga-skänka-spara med full fart och efter det följer större "projekt"."
Eva-Lena Listad Trollhättan säger följande:
"Efter din konsultation hemma hos mig fick jag mycket inspiration och idéer. En mycket positiv känsla infann sig efter all utrensning. Hemmet blev luftigare och jag fick mer energi."


"För mig har kontakten med Feng Shui och Birgitta inneburit att jag med små, små justeringar i min miljö åstadkommit lugn och harmoni i mitt hem. Birgitta visade mig hur en liten vridning av en fåtölj plötsligt gör den skön att sitta i igen, hur belysning och speglars placering i badrummet gör mig redo att med tillförsikt möta dagen, hur växters form skapar ro……….. En konsultation är ett samtal där jag som kund står i centrum och som utgår från mina alldeles egna behov. Birgittas kunskaper innebär inga pekpinnar, inga krav på stora förändringar, jag väljer själv vad jag tar till mig.

Birgitta kommer att vara en självklar del i alla mina framtida projekt!"

Christina Ljunggren

Pia Löfqvist Vargön säger så här:
" Jag var rädd att konsultationen skulle bli övermäktig - stora kostsamma ändringar! Istället små enkla medel som gjorde stor förändring. Mycket positivt! Vi, min man och jag fick en bra diskussion tillsammans med dig."


" Under en ganska lång tid hade jag känt ett viss missnöje med TV-rummet, fast jag kunde inte säga vad den negativa känslan berodde på. När du sedan kom hem till oss och kunde sätta ord på vad som var felet kände jag en väldig lättnad och glädje. Du kunde ju tala om att vi behövde ha in mer gröna växter, levande ljus, varmröda plädar, mer varma färger på exvis mattor och tavlor.

Vikten av att få in mer kvinnligt och värme i allt det maskulina som vi redan hade gott om i rummet. Jag kände snabbt en energi och glädje att "göra om rummet". Nu är vi färdiga med rummet och det känns mycket trivsammare. Kan även tillägga att vi fått mycket beröm för omvandlingen av rummet."

Elisabeth Malmberg Trollhättan

Feng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration Trollhättan
Feng Shui Inspiration Trollhättan Feng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration TrollhättanFeng Shui Inspiration Trollhättan

FENG SHUI INSPIRATION TROLLHÄTTAN
Copyright © 2006 Text och Foto: Birgitta Arvidsdotter
| E-post: info@fengshui-inspiration.se |

 -Validator.w3.org -


:: Webdesign: Controllaltdelete.se ::